MAMA JULES

Etter selv å ha brukt uendelig mange timer i butikker og nett på leting etter fine og funksjonelle mamma klær under sitt eget svangerskap, oppdaget grunnlegger og CEO; Julie Delia Lie Steinfjell at dagens alternativ er skremmende dårlig. 

 

Naken foran speilet følte jeg meg som en gudinne. Jeg følte meg sterk og hadde den mye omtalte gløden. Denne følelsen forsvant nærmest hver dag i møte med klesskapet. For det første hadde jeg lite å velge mellom, da jeg hadde bestemt på forhånd at jeg ikke skulle handle så mye nytt til denne korte perioden. Men utvalget besto av klær jeg ikke kjente meg igjen i. Et ellers ganske trendy inventar var nå byttet ut med kjerring klær så langt øyet kunne se

Jeg husker jeg spurte meg selv hvorfor mamma klær må ha prikker, ankere, striper og ellers relativt utdaterte og stygge prints. Eller hvorfor plaggene blir produsert i så dårlige kvaliteter og skriker at det er mammaklær.

For meg virket det som at hele greia bare var glemt og at ingen gadd å ta tak i det


Ideen om Mama Jules ble skapt under mitt første svangerskap. Men det skulle gå fire år før jeg fikk gjort noe med det. Tanken om at jeg ikke ønsket for noen å føle på det samme som meg ble så sterk at jeg til slutt bare hoppet i det. Jeg visste på dette tidspunktet lite om bransjen og hadde ingen kontakter. Men ideen var klar. Jeg ville skape funksjonelle plagg man føler seg fin i. Og etter et par tilfeldige møter begynte ballen for alvor å rulle.

Når jeg startet arbeidet med å designe den første kjolen var det med utgangspunkt i alle utfordringer jeg selv følte jeg møtte på. Jeg ville lage en kjole som fremhevet det jeg ville fremheve og skjule det jeg ville skjule. Jeg ville blant annet fremheve mage og midje og skjule overarm og amme løsning.

31.oktober 2020 lanserte Mama Jules sin første kolleksjon


 

Johannes Veine Viig
Fotograf

  • Instagram

Halvor Dalen
Logistikk

  • Instagram

Silje Nordli

PR

  • Instagram

Synne S Myrberget

Modell

  • Instagram

Julie Delia Lie Steinfjell

Grunnlegger og CEO

  • Instagram

Johanne Lærum Espeseth

Hår og sminke

  • Instagram

Mama Jules AS     Elgfaret 35, 1415 oppegård     94295517